По -голямата част от чревния газ се поглъща от индивида.

По -голямата част от чревния газ се поглъща от индивида.

И тъй като отчаянието има тенденция да развъжда отчаяние, в този момент влакчетата може лесно да се стартира отново с някой друг. Или, ако обектът на вашето очарование се случи да изпраща текст или да се обадите след седмица или две, можете да вземете точно там, където сте оставили един и същи човек.

Тази перфектна буря от емоции може лесно да доведе до едностранна връзка, при която другият човек не трябва да бъде надежден, успокояващ или особено истински. Но все още се мотаете, защото не можете да издържите по начина, по който се чувства, когато влакчетата спира. И всеки път, когато те разочароват, а вие го приемате, парче от вашата собствена стойност изчезва.

Как да се уверите, че не се озовавате в едностранна връзка

Така че, нека поговорим за това, което можете да направите, за да предотвратите попадането в едностранни отношения или как За да спрете увековечаването на едностранна връзка, след като започне.

Не разчитайте на един човек за всички ваши нужди. Едностранните отношения са склонни да се появяват, когато сте твърде зависими от един друг човек за внимание и валидиране. (Същото е вярно, между другото, за насилствените отношения.) Така че, не забравяйте да търсите внимание и валидиране от много различни източници. Не поставяйте всичките си яйца в една кошница, макар че това може да е, когато сте влюбени с главата. Поставете усилие да видите ясно партньора си. Това наистина е трудно да се направи, когато някой ви е уловил сърцето. Но е важно, така че не забравяйте да положите усилия. Преминете се през 3 -те R от това как трябва да се държи добър партньор. Надеждни ли са? Способни ли са да ви успокоят, когато имате нужда от успокоение? Включват ли ви в живота си и искат ли да бъдете включени в живота ви, по начина, по който някой прави, когато е 100 процента истински? Отстоявайте се за вашите права. Ако имате съмнения, говорете. Уведомете ги, че имате нужда от партньор, който е способен да бъде надежден, успокояващ и истински. Не забравяйте, че имате силата да ги държите отговорни и да го наречете, ако те не отговарят на тези три изисквания – които, ако се замислите, са наистина доста основни.

Независимо дали сте неженени, запознанства, Или женен, не забравяйте, че имате право да споделяте властта еднакво с партньора си. Понякога се налага да отстоявате правата си. Вероятно е, че ще получите повече уважение по този начин.

и ако не го направите, тогава сериозно помислете да го наречете.

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на психично здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран специалист по психично здраве за всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Стивън Снайдер, MD

dr. Стивън Снайдер е терапевт за секс и отношения в Ню Йорк и доцент по клиничен професор по психиатрия в Медицинското училище в Икан. Той е и автор на любовта, която си струва да направи: как да правим нелепо страхотен секс в дълготрайна връзка. През 2019 г. той беше домакин на първия сезон на The Relate Doctor Podcast.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за Doctor Podcast Spotify Google Stitcher

Можете ли да загубите мазнини и да изградите мускули едновременно? Ако е така, как се случват отслабване и повишаване на мускулите заедно? Get-Fit Guy има тренировка за изгаряне на мазнини, мускулно изграждане. В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

План за загуба на мазнини/мускулна печалба

И така, как изглежда добрата загуба на мазнини и план за печалба на мазнини? Всъщност е доста просто: Повдигнете достатъчно тежки тежести, за да изградите мускули, като в същото време избягвате много кардио, ядете около 20% по -малко калории, отколкото сте свикнали да ядете, и стрелба със скорост на загуба на тегло от около 0,7% на седмица .

Така например, понеделник, сряда и петък, можете да извършите 5 комплекта от 5 повторения на:

клек

Преса за надземни

Deadlift

Издърпване

Prench Press

Във вторник, четвъртък и събота можете да направите 20-30 минути интервал с висока интензивност, кардио, като 10 комплекта от 30 секунди усилия за твърдо велосипеди, като всяко усилие се отделя чрез пълно възстановяване. Бихте използвали неделя като пълен ден за възстановяване.

всеки ден бихте искали да ядете достатъчно протеин, за да можете да изградите мускули, като същевременно избягвате прекомерни количества захар, нишесте, пържени храни и зеленчуци масла. Така че, например, бихте могли да имате световноизвестния ми зелен пюре за закуска, голяма салата с ядки, авокадо и маслини за обяд, риба и печени зеленчуци с див ориз за вечеря и протеинов шейк със здравословен протеинов прах и кокосово или Бадемово мляко сутрин или следобед след тренировката ви. Разбира се, препоръчвам ви да имате един ден, на който ядете малко повече калории от обикновено – и за мен това означава малко тъмен шоколад и червено вино вечер, или дори едно от любимите ми снизхождения – кокосов сладолед! Докато упражнявате и повдигате тежести, можете да се измъкнете с този тип изневяра от време на време на мускулна печалба и програма за загуба на мазнини.

Ако имате повече въпроси как да отслабнете Мазнини и спечелете мускули едновременно, публикувайте ги в секцията за коментари на Head To Facebook.com/getfitguy. Ще се видим там!

Изображение на Body Builder от Shutterstock

страници

«Първо‹ Предишна123 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Защо предаваме газ и какво можем да направим по въпроса?

от Роб Ламбъртс, доктор на дома на MD 15 май 2013 г. 7-минутен readepisode #70 Играйте пауза Слушайте 4 начина да се отървем от газа, който в момента изпитваме Проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Колко често хората пърдат?

Средният човек преминава между 500 и 1500 мл газ от ректума си всеки ден. Това означава 1/2 кварт до близо 1/2 галон газ всеки ден. По -голямата част от това минава невинно и без известие дори за виновната партия. Изглежда, че някои хора минават повече от други (а други се гордеят с този факт). Определени храни и медицински състояния могат да променят значително този обем. Познавах човек в колежа, който … няма нищо против.

Какво причинява газ?

Съставът на Flatus не е твърде далеч от този на външния свят: основно е, че е главно азот, кислород, водород и въглероден диоксид. Метанов газ, страничен продукт от храносмилането на храната, също присъства в малки количества. И така, откъде идват всички тези газове? По -голямата част от чревния газ се поглъща от индивида. Яденето, дъвката и пушенето са всички неща, които увеличават поглъщането на въздуха. Някои хора поглъщат въздух, когато са разтревожени, което, разбира се, води до увеличена продукция на газ, което може да доведе до социална изолация и, разбира се, тревожност.

Защо газът мирише?

Газът се произвежда и от творческия гений на бактериите в дебелото черво, които приемат храна, която ядем и я превръщаме в метан и по -миризните вещества, за които Flatus е прословут. Ако Flatus просто изгони тези газове, никой не би бил твърде заинтересован от тази тема. Истинският проблем идва с някои от другите газове, присъстващи в много малки качества. Тези газове са съставени от съединения, съдържащи сяра, които в комбинация с водород създават сероводород, веществото, което произвежда миризмата „гнило яйце“. Бактериите получават своята суровина-което води до по-малко от приятната миризма-през промените в околната среда на дебелото черво. Всяко от следните неща може да бъде отговорен за миризливия газ: Промените в това как бързите неща се движат през червата-Диархеята или запек могат или да позволят на нещата да се мотаят в дебелото черво, или да оставят храната да влезе в дебелото черво, преди да се усвои. Промени в популацията на бактерии на дебелото черво чрез употреба на антибиотици. Условия на малабсорбция, като непоносимост към лактоза, поглъщане на твърде много сорбитол (вещество, което е в без захар бонбони) и определени инфекции. Повишеният прием на разтворими фибри и сложни захари (хранителната дива направи добър епизод на газови храни). Някои храни (като свинско) имат огромен ефект върху аромата, въпреки че не увеличават количеството на произведения газ.

страници

«Първи‹ Предишни123Next ›Последно» Моля, обърнете внимание, че цялото съдържание тук е строго само за информационни цели. Това съдържание не замества никакви медицински съвети и не замества медицинска преценка или разсъждения от вашия собствен доставчик на лично здраве. Моля, винаги потърсете лицензиран лекар във вашия район по отношение на всички въпроси и проблеми, свързани със здравето.

Защо преминаваме газ и какво можем да направим по въпроса?

от Роб Ламбъртс, MD House Call Doctor 15 май 2013 г. 7-минутен readepisode #70 Играйте пауза Слушайте 4 начина да се отървете от газ WE В момента изпитват проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Как да се отървете от газ

И така, какво може да се направи за страдащия и многото съюзници? Ето моите бързи и мръсни съвети за справяне с газообразни емисии: Съвет 1: Дръжте дневник за храните. Бобът е известен с това, че причинява детски забавления, но много други храни също могат да причинят газ. Внезапното увеличаване на приема на фибри, макар че може да е здравословно, може да направи много опасно да се води дълги разходки в колата (особено с други в колата). Напишете какво ядете и вижте дали можете да намерите виновника. Съвет 2: Помислете за медицински подход. Активираните хапчета с дървени въглища могат да бъдат полезни за абсорбирането на газ-особено приветливите миризма. Добавяне на Beano към вашата храна-особено ако е богата на зеленчуци-може да се намали газът, който храната произвежда (въпреки че трябва да се приема заедно с храната). Други лекарства, като Simethicone (намиращи се в GAS-X и други OTC продукти), имат ограничена полза, но не боли да ги опитате. Съвет 3: Ядрената опция. Ако всичко друго се провали (и аз не се шегувам за това), има възглавнички за седалки с въглен и дори бельо, облицовано с дървени въглища за тези, чийто проблем е нефиксиращ. Съвет 4: Помислете за други. Съвременният маниер човек направи страхотна статия за учтивите начини за преминаване на газ. Разбира се, винаги трябва да избягвате асансьорите, ако имате проблем с газ и може би помислете за закупуване на кабриолет или преместване в страната. Както винаги, вашият лекар трябва да може да ви помогне да разберете дали има нещо по -сериозно. Устойчивата диария, значителни промени в навиците на червата ви и загубата на тегло са признаци, че могат да съществуват други по -сериозни проблеми. Ако имате теми, които искате да отразя, изпратете ги на housecalldoctor@quickanddirtytips.com или можете да ми ги изпратите в Twitter (@housecalldoc) или моята страница във Facebook. Позволете ми отново да ви напомня, че този подкаст е само за информационни цели. Целта ми е да добавя към вашите медицински знания и да преведа някои от странните медицински неща, които чувате, така че когато отидете при Вашия лекар, посещенията ви ще бъдат по -ползотворни. Нямам намерение да заменя Вашия лекар; Той или тя е този, с когото винаги трябва да се консултирате за собственото си медицинско състояние. Хванете те следващия път! Останете здрави!

Ето обещания списък (от goofball.com) 1. Анален поздрав 2. Плъзгайте рога си 3. Взривете стола 4. Blat 5. Blow Mud 6. Blow the Big Brown Horn 7. Долен взрив 8. Отдолу изгаряне 9. Счупена вятър 10. Задника на задника 11. Бутовата тръба 12. Бута туба 13. Басон на дупето 14. Нарежете воня 15. Нарежете сиренето 16. Нарежете вятъра 17. Пуснете бомба 18. Fart 19 . Футален 20. Мутаж 21. Плаване на въздушна бисквита 22. Фънки ролки 23. Газообразни чревни странични продукти 24. Хумроиди 25. Хонк 26. Нека пчела 27. Нека всеки малък боб се чу . Мексиканско реактивно задвижване 30. Поздрав с едно пистолет 31. Pass Gas 32. Pass Wind 33. Poot 34. Puff, The Magic Dragon! 35. Възстановяване на озоновия слой един пуф по време 36. Ректален Honk 37. Ректален вик 38. Ripple Fart 39. Стреляйте оръдието 40. Пейте [съществителното] (например килим) 41. Стъпка върху патица 42. Колоничният калиоп 43. Глутеалната туба 44. Направете собствения си рог 45. кашлица на панталона 46. Тромпетът на панталона Има много повече, за които мога да се сетя (най -вече, SBD – Silent, но смъртоносен). Ако имате повече, бихте искали да ни просветлите, посетете моята страница във Facebook. Като бонус, ето откъс от ръководството за медицина на Merck, уважаван медицински учебник. Изглежда, че в даден момент са наели момчета от средно училище. Насладете се: Мутоленността, която може да причини голям психосоциален дистрес, е неофициално описана според неговите очевидни характеристики: (1) плъзгачът (претъпкан тип асансьор), който се освобождава бавно и безшумно, понякога с опустошителен ефект; (2) Отвореният сфинктер или тип POOH, за който се казва, че е с по -висока температура и по -ароматен;

(3) типът стакато или барабан, приятно предаван в поверителност; и

(4) Типът на кората (описан в лична комуникация) се характеризира с рязко възклицание, което ефективно прекъсва (и често завършва) разговор. Ароматичността не е видна черта. Рядко този обикновено смущаващ симптом е насочен към предимство, както при французин, наричан Льо Птоман, който стана богат като изпълнител на отпадъчните води, който свири мелодии с газа от ректума си на сцената на Мулен Руж.

Мютажност и изображения на лоша миризма от Shutterstock

страници

«Първо‹ Предишна123 Моля, обърнете внимание, че цялото съдържание тук е строго само за информационни цели. Това съдържание не Препоръчан сайт замества никакви медицински съвети и не замества медицинска преценка или разсъждения от вашия собствен доставчик на лично здраве. Моля, винаги потърсете лицензиран лекар във вашия район по отношение на всички въпроси и проблеми, свързани със здравето.

Доктор за обаждане на дома обяснява науката зад мускулните крампи.

По домашен обаждане Доктор Доктор Доктор 25 юни 2012 г. 1-минутен четене

Всички получаваме мускулни крампи от време на време. Но какви са всъщност? И какво ги причинява?

Мускулите имат две състояния: спокойни и свити. Мускулът се отпуска, когато всички влакна в мускула са удължени. Когато мускулът върши своята работа, калцият влиза в мускулните клетки и натрият се втурва.

Contents